Friday, September 9, 2011

* Beraya Di Rumah Future In Laws *

Hee hari raya ke-2 sudah balik Kuala Pilah balik...alang2 dah ade dkt Pilah..meh laa kita visit my future in laws....heeee..suke suke..tepok tangan tepok tangan ..*lompat bintang*....my PakLang pon tanye biler nak p ke sanee..wahhh sape excited nie..hoohoh.... so terus call Bojeng tanyee..eh nak datang mlm niee.......set ajerr....dier kate dah ready sup gear box and mee soto.. terbaekkkk.....

||:))) muke kesukaan..gedik kan?||

hari tu terase asing plak..tetiba pakai punjab ...muahaha..baju kurung tah kemane kan... tapi sebab dah ader tu..kita pakai jee laaa..tah biler lg nak pakai nanti tak tau laaa kan.. tapi ni ari raya ke-2 pon color hijau jugak.. 2 hari dah pakai hijau...lantak situuu.....

yang penting...ari tu nak p umah encik tunang......:b

||With my cousin... org kate rupa kitrg nak same cam adik beradik... tang pipi hagak eh..my cousins yang perempuan sebelah my dad..semuaaaa tembam tang pipiii...tu yang comel tu.. *puke*||

kitrg janji after maghrib sampai sane... so elok2 kol 8.30 dah adee....perut pon dah laporrr...terliur tgk sup gear box..tp tak sempat nak amek gambor....maluuuuu...hahahaa *lom kawin cover2 laa kan..dah dapaattt..hamekk..hiihihiiks..*

||Eh dahh sampaii..haa yang tudung merah tu laa mak Bojengggg...bakal ibu mertuakuuu....||

||Ni sidang makan kuih dulu sementara tunggu drg serve gear box dgn mee soto..slurrppp||

Time ni kesian Bojeng sebab kene food poisoning..tapi totappppp melayan kitrg...and service mmg tip top mantoppp...hikss.....tak salah saya pilih nieee...:)))

||Diakhiri gambar Charlies Angels tombam.... yang kanan sekali tu adik si yang tengah..lain kan muka?? tapi senyum sumerr sameeee..owh sayang sgt drg niee...||




p/s: gabak giler kannnnn gambarr..ahaahhaa 

3 comments:

RinnAzrinah said...

edit kasi kecik la gamo tuh yang oiii... besau nau nengok...

sW33tdARLiNG said...

senyuman sekata, senada seirama... gigi palsu ke masing2, sama brand? hehehehehe

chomeeeeeeeeeeeeeeelllll

Yan said...

tak dup dap ke jumpa mak mertua?