Monday, December 17, 2012

* Moving on *

Assalamualaikum.....

Hari ni tetiba nak cerita pasal move on.... Sesetengah org mmg susah nak move on... Selalu pasal move on ni org kaitkan dgn putus cinta je yer dok... Dah break then we have to move on... Tp ade org susah nak move on.. Dok teringat laa kekasih lame... Been there done that.. Heheeh...

Then kite leh kaitkan pulak.. Apabila dah buat silap and we realized our mistakes we learned from them then we move on....... Tapi ade org dh buat silap... Xleh nak ngaku silap... So camne nak move on? Dok laa meroyan2 x sudah2... Haihh kesian org2 begini... Even benda tu xde kene mengena pon dgn hidup ko.. X kaco hidop ko pon.... Org dah moved on.... Ko x abes lg citer hal yang rasenye dah settle... Tp x tau laa kot tuan empunya diri rase x settle2 lagi...khennn..... Saya tgk lg mengapi2kan org lain ade.... Lol....

Eh ni cite pasal ape sbnrnye ni? Ngahaha.. Saye up entry bukan nak menyirapkan org......... Tp ade yang tersirap pastu memaki mencarut pastu cakap saya nye bahasa lak tak elok... Haiyooo korang taip tu pandang cermin dokkkk???? Kesian betol.... Paku dulang paku serpih... Mengata org ko yang lebih-lebih.... Lol...

So kita chillex sudah and movingggg onnnn...........

4 comments:

Rasp said...

as salam sis...
ingat lagi tak kat ahkak???
lama dah tak singgah sini...
hope you are well....
take care tau....

org spesis atas kita buat dono jer...
buat rugi masa, tenaga jer layan org gini hehehehehe...

Diana-k said...

Kak Rasppppp!!! Ape plak tak ingat.. Akak cantik putih gebu... Hihihih tulaa kite buat donno tu la lg dorang meroyan2... Hahaha

XeNo said...

tapi kadang-kadang, bukan masalah tak boleh mengaku keasalahan.. atau memaafkan..

lebih kepada tak dapat melupakan seolah-olah ianya tiba-tiba tergantung..

Dan dengan mindset "nak dapat gf/bf yang lebih baik", gf/bf yang selepas tu, dibandingkan dengan yang lama. Tak kira secara langsung ataupun tak langsung

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/