Saturday, October 4, 2008

Beraye di Bandar Seri Putra Mahkota..

My mak su baru jer moved in to this house dkt bandar seri putra mahkota kt bangi....kalo korang lalu highway kl-seremban tuh akan nampakk laa signboard dierrr kat tepi tuh..tak nampakk??? tau dah...korang membutooo ajer kan lam ketaaa.....huish....tak pon kononnyer pemandu berhemah concentrate driving...wekk....tak cayooo...hikss... kalo i harus laa mate meliar2 kan...especially time jem..(opss..motifff??haaaaa..hihiih)

me and iera kat kitchen dier... bersihh jer kitchen nie..masak ke tak mak su oitt?? ahhaha..

me and balong...kat satu sudut rumah dierk.. punyer la besar cermin nie..kalo bogel2 lam rumah ..harus org luar nampakk okk.....ops....motif nak bogel kan??

this is my fav toilet lam umah nie..becos..dier open air....!!...terbukak ok!!...ngeri jer kann???hikss..cam toilet kt r&r hway nak ke utara tuhh...


nih laa our mak su!!....mulut dierr ...mak oi u all... bising ok!!..amponn mak su..ahaha

abis dah sesi berayeeee di hari sabtu... balik dah tergolek-golek dah membungkang tido... besoknyer sesi beraya dgn rakan2 puler....hurmmmmm....

4 comments:

padi said...

happy bird-day!!!senyum senyum la selalu...kerana senyuman itu memikat..hehe

aKaR bErDuRi said...

besonyer rumah...memang harus nampak kalau bogel kat umah kaca cmni..huhu..kat area branang ke ni

Diana-k said...

akar: nih dkt bangi rumah nie...

aKaR bErDuRi said...

dasatnyer...x buat open house ke..i pun keje kt ukm jer..huhu..diana..u kalau senyum sungguh comel tp kalau x senyum nmpk 10thn lebih tua..kuikuikui..jgn mare