Monday, November 10, 2008

Exam dah abiss!!!!!!!!

haaa muke abis exam dahhhh...yeayyy.....

yayyyyyyy.... just finished my last and the final paper for my DEGREE ni....hiks.. budget konon dah grad laaaa.... dusshhh!!! belom laieeee... project ko ni haaaa oiittt tak abiss lagik..... nangessss....... guling-guling....... waaa tak sabar nak vacationnn!!!.pppanggg!! baru lepas pre-vacation..nak nagdo vacation kan.....hiks..... owh after nie saye kire penganggur laa kan..jobless.. ader sesiape tau tak....any channel that i can go ..cable ker...coz i nak amik DIVING LICENCE....anyone tau?????? package yang terbaikkkkkk??? nak pakai bikini lip lap lip lap color purple bling bling..hark hark hark..dushh dushh..dah giler....owh if ader info...inform laaa i... muahhh korang!!!

muke stress balik nak kene buat project report....ergghhhkkkkk!! toloonnn ..toloonnn....

30 comments:

pearlEJ said...

nak ambik diving license?? caya laaa... akak nih berenang tak reti dik oiii... hahahaha..

megat said...

kasihan kat dia,nanti aku tolong kau

ayusolo said...

bestnyerrrr dah habes pekse...tp muka tu macam org yg ader lg 10 paper weyyyyyy...takleh blahhhh...hehehe

padi said...

nak diving kat new zealand ni banyak gakla spot dia..tapi satu je kalo buat kat sini air dia sejuk bangat dong..enggak bisa.....kat fiji lagi banyak sbb berlambak-lambak pulau dia...dan lagi lawa batu2 karang dia..and suhu dia lebih kurang Malaysia so x la sejuk sgt..kalo kat Malaysia Pulau Sipadan la kot..sbb pulau tu lawa so maybe ade..hehehe..macam pulau x lawa takde je kan?hahaha...kat pangkor ke langkawi ke?..ni nak diving laut dalam ke cetek jek?tapi kalau nak dive parit bendang je takyah lesen pun takpe..huhuhu...i just give suggestion tempat2 yg best tapi Fiji yang paling terbs and i want to go there someday(x g lagik, dgr citer je..sedihh)..hehehe....my friend had been there and its awesome mate..

padi said...

dan ada je lesen yg boleh dapat online kalo nak..hahahaha..agak burn tp at least dpt tau basic dulu kan?...http://www.padi.com/scuba/scuba-diving-guide/start-scuba-diving/learn-to-scuba-dive-online/default.aspx

Diana-k said...

kak EJ: ahaha..meh saye ajar akak berenang meh...hihiihks...saye provide pelampung skali la kay kak? ehhee

megat: eh cepat tolongggg!!

ayusolo: uishhhh project nie ibarat 20 paper lagik kene harungg.....nangesss...

padi: takder lagik jauh ke nak p amik diving licence?

bd fabregas said...

sama la kita..
aku pn dh abis peksa tp projek x siap lg..
s/visor wat hal plak..

katakku terbang tinggi said...

diving???meh cni...ak ajo..diving plg best kat dunia yg baby 2 bulan pon reti nk wat...xyah lesen..mak ayah xyah duk riso..skrg ko g tarik tilam..tarik bantal..tarik selimut..terojok atas tilam..wat le gaya bebas..mcm2 ada..takat batu bata dasar laut xyah la weh..ni ha ak bg mimpi..ko mimpi je la ap yg ko nk tgk dlm tu..hu3

padi said...

hehehehe...tempat lagi jauh tu memang ada...tapi yannn mcm pasrah je tak nak pegi..yg paling dekat yg dekat depan komputer tu la..yg online punya tuh..takyah gerak2...nak baring2 sambil guling2 pun bole..hahaha

cik wanie said...

wah selonoknyer dia bila dah abiz paper....

senyum lebih lebar lagi.....

hehhehehhehehehe:)

v6ersclub said...

alahai yang nk p mano menyolam pulak...motobike xdapek nyolam pun uleh la yo...kang mak bising kek den...sapo ngajar ni..hahah..bersepah la kat KL ni yang...p je GOOGLE...abis cito...sumo ado...keke...yang si padi ni takdo jauh laie ko nk soh dak ni poie menyolam..kang kok lomeh sapo nk nolong?? ish ish...malaysia kan bnyk yo tasik, laut eh nk nyolam..kok susah bona moh p nyolam kek kolam mancing kampung ayah tu yang...hahahah

pemikir lapuk said...

penat betul tu....

My name is Mrs Taj said...

tanam anggur la waktu plg bosan sekali!!! tanam tp tak berbuah..mcm mn tuh!=??!!

nujum said...

pak cik pon nak blajo menyelamzzzz

Eliya Hazreeq said...

uits..date submit report bila?? pastu kate nk jln2 teman org g shopping ni..jd enggak..muahahaha =P

Nad Eusoff said...

diving licence?
haiya..giler ah akax nih..

* ayu * said...

yay! bestnya dh habis exam!!!!
rindu lak nak g exam kat uia tuh..
ahhahaa..
:P

lily lotus said...

slmt ber'enjoy' sakan! diving license..huhu..

daela said...

patut la....sonyap jorr budak ni....busy bona lah tu...

adenium said...

dah abis exam ke.... hah nanti ada lah dia nih dok menegar kat blog kak red tuh... hish... aa lah nak cabar kemibawaanku tuh.....grrrr

eLLy said...

wah joli katak la ko ye dik'

ko ambik lesen menyelam
akak ambik lesen berendam boleh?

padi said...

yann..dekat pulau redang atau pulau tioman ada gak diving license tu my friend ckp..pastu yg dekat fiji punya tu just in case kalo nak g la..x paksa..takyah license..dia bg introductory pastu diving 2 jam for 95 dollar including equipment..tp nak pakej license sekali pun ada..pakej dia 600++..termasuk penginapan 5 hari kat situ..kalau ada license ni nanti bole la diving mana2 ajek..kalu dah lebih 20 atau 30 kali dive nanti dapat gold membership from PADI..not me..:)..tapi buat kat Malaysia pun ok gak dlm 500 ke seribu gituh..kat pulau redang atau pun pulau tioman..its ur choice.have a nice day and all the best for the project..g jln jauh2 tgk keindahan alam x salah bojeng..kang kok lomeh eden la tolong..dah mu enggak mau tolon..mu nih lg mau tanya soalan cepumas tuh..:)

padi said...

btw i dont know wut the advantage of that PADI's gold membership tuh..dapat pakaian selam percuma kot termasuk pakej2 refill tong oksigen yg dah abis..huhuhu

Jay said...

jom amik diving license...
i know 1 guy yg bleh tlg arrange..

Diana said...

gogogo driving>.<
abg jpj handsome oooo
salam salam
i ady link ur bloggy
lets do the same xD

zoe said...

aha..gambar tang idung tue kalau leh buat kembang kempis kemungkinan besar ada peluang besar dapat lesen diving..hehhe

zoe said...

aha..tang idung tue kalau pandai buat kembang kempis rasanya der gak peluang dapat lesen diving.. nak cuba?

Diana-k said...

eh diana...dalam laut ader abg jpj ke??? hak hak hak...

masviona said...

cuba try tgk yg kat tmpt ijam medicine tuh(ala laki pelakon tuh..apa nama dia rozie apa entah)...dia kan bukak klas diving kalu tak silap

tp kat kl lah klu kek seremban...eden tak pasti ler plak

Diana-k said...

masviona: ijam medicine..kat mane tuh kakKk???