Friday, September 26, 2008

Raya mode

Sumer orang dah balik kg ke?? owh ader lagik yang bekerja rupenyer...siannye laaahhaaii.... tapi cam majority start cuti on tuesday yer?? hiks... keje ala2 terpakse la kan gitu.... kompem boss dah cuti awal2 kan.....hiks...tinggal org2 bwhannyer jer laa countdown nak cuti raya....

banyak ke beli baju raya? i ader laaa sikit ....hiks... beg jer tak beli nie...eish cemane nak matching ngan kasut niee..adoi...nak carik color silver niee... nmpk dkt nine west ari tuh...tapi tak angkat la plak ari tuh... nak tgk kat charles and keith kak red...tak smpt plak lagik..hihih.. takper...weekend ader lagik...kene ajak "banker" pergi...opss..sape banker i tuh??? ehehe..tak lain tak bukan my beloved hot mama laaa...hihiihih...

as im writing this..im still stuck inuia.... sunyi sepi je uia nie haa..sumer dah balik.. tinggal org2 jauh yg ticket nyer besok pagi je tak balik2 lagik.. i yg umah dkt kt seremban tuh haa pon tak balik laaiee... bukan apo..den kono bukak poso ngan kawan2 den..ops...slank nogori plak kuar haaa... kate raya and balik kg mode kan...hikss...ari ni cadangnyer nak bukak pose kat Al-Marjan KLCC with my frens yg i pegi makan sakae sushi tuh....amir and naja... amir had made the reservation and need to be there by 7...ok amir!!...ehheeh

cubaan nak jadik professional photographer...nan adoo laa jadinyerr...hiks...

yesterday i went to sanfrancisco steak house dkt KLCC juge.... with my 2 bestfrens..ida and erman... thanks ida..tetibe je thanks kan kat ko kan..(hikss..nape eh??? tak paham takpooo....:b) the food was so-so laa taklaa best sgt ... victoria station better kot... yer laa price pon BETTER sangat laa kan....*pengsan*this ida....my bestfren and also my roomate.....kitorang sehati sejiwa gitu.... (garang kan muke dier?? dier mmmg garang pon...oohohohoh)..larrriikkkk.....owh takleh larik..bilik seblah jer....ngeh...

this is erman...camera dier laa yang i pegang tuh..hok hok....

these are the food yg i ordered:

appertizer : fried clamari...bleh tahan laa..rm8.90

Freh mango ..tapi taste mango nyer nan ado... ntah campor dgn orange kot.... yek....masam...
rm9.50 kot...erk..

Mixed grill...ader chicken, beef, lamb, sosage pon ader, ngan telur (ops..dah lapo..tgh nak abis makan baru ingat nak snappy2 gambo....biasoo la tuh kan...huhu)...rm 43.90 kot..hiks..lupo laiee.....

then mase tunggu food tuh ader laaa this guy makan with his family.. im pretty sure he's a malay and Muslim kan... tapi... wah... buke dgn "TIGER" ko... bulan pose pon tak leh nak PUASE ke minum menatang tuh?? aishh pelik akak tau.... tau la dier kawin ngan MATSALEH kan..but still laa...respect other Muslims yang tgh berbuke niee... eish eish...

nmpk ak gelas tinggi ituh?? eish eish eish...akak ngucap ok.....

anyways...malam ni nak balik seremban ...yeayy!!!..hopefully tak jem laaa highway gamaknyer... kalo jem harus laa nanges nak balik tak sampai2 umah then nangis kene ceramah dgn mak n abah coz balik lmbt...hikssssss.....anakmu ini tegar yer.........:)

salam aidilfitri....:) muah muah...ops..batal pose...hiks...


6 comments:

Anonymous said...

selamat hari raya aidilritri...dr akk-D

padi said...

Selamat balik ke Seremban...Drive safely :)..

daela said...

selamat hari raya aidilfitri...dr akk-D

Diana-k said...

padi and kak D: selamat hari raya!!!

padi said...

Selamat Hari Raya Jgakk..Ampun maaf dipinta..:)

ayusolo said...

dek...nnt kita jumpa tgh highway lah...hehehe...akak nak blk johor lalu jerk seremban tu..hehehe...

yup san fran tu tak best sgt...kalo g, carik lobster dier jerk..hehehe..