Wednesday, July 27, 2011

* Born to Annoy People *

Salammm..selamat pagiii..Rabu dah yerrr... tapi i type entry ni smalamm...ngehh... Ramadhan is coming...tak sabarrnyeee..last puasa and raya as bujang..insyallah... next year dah berduaa.. ngeehee..(-__-)..so tahun nie je laaaaaaa last nak bodek mak beli baju rayaaaaaaa..kuikuikui..kasut rayaaaa...huhuhuh saaayaaanngg maakkk...*terus nanti nak copy paste link ni dier bace...ngaahaha*

eh tajuk lain..citer ke lain plak...

have u met any people who is supper annoying? actually bukan laa dier tu saje nak annoy u.. but the way they talk..the way the ask u about something which annoy u giler2 punyer... so tak boleh nak berborak and bercakap la dgn orang..ko rase sakit hati nak high pitchhh jer suara kann.. kahkahkah..

i ader jumper laa seorg hamba Allah nie... x tau kenape..biler cakap ngan dierr jer terase nak marah.. maybe because the dier cakap and dier punya attitude kot.... kalo dier ajak borak tu... i mmg takleh lelame laa nak borakkk.. mesti tetibe high pitch and otot muka dah berubahh tak tentu arah..kahkahkah..so better i stop there before it gets worse kan...

pernah tak korang jumpa org gitu?? dier tak bersalah pon..maybe dier dah dilahirkan begitu kan....dgn character sebegitu..mungkin ade org can accept it...but not me. i thought i was the only one.. but then.. tetibe my friend tanyeee...."eh dier bertanya mmg gaya gitu ker?? cam annoying giler.." ahahah there you.. im not the only one who gets annoyed with that person....lalalalallalalaaa


5 comments:

RinnAzrinah said...

kih...kih..kih.. akak ade jumpe org cam gitu... tanpa ade salah silap ape pun kat akak... akak tetibe rase nyampah sgt2 kat dia.... x tau laaa... kalo sembang ngan dia.. kdg2 rase nak marah je... padahal dia x wat pe pun....

Diana-k said...

Kak Rin: kannnnnn..ahah kesian org tu..padahal tak buat salah pon..tetibe jer kite rase nak marah dier kan..kuikuikuikui

Wawa_Nadwa said...

seyes!
mmg ada org begitu.
sampai satu tahap nak soh dia benti bercakap dan pergi dari situ.
hahahhaha!

kdng pelik dia tak perasan ke perangai dia tuh? tak perasan ke org sume nyampah bila dia mula ckp. hahahha sgt simpati dgn org gitu..
:P

Madi @ Aed said...

pernah..pernah..mmg cannot go lah..sedaya upaya ngelak klu dia nk start borak..huhu

Diana-k said...

wawa: kahkahkah mmg bukan yan sorang je lerrr..hihih

madi: ader jugak jumper eh.. maknenyee..mmg wujud org2 ginii..siann mereka..