Friday, July 29, 2011

* Reason Aaron Aziz Berlakon Kt Malaysia *

Salammmmmmm... Friday yang gloomy jer.. ujan punye la lebat... penattt sehhhhhhhh.. smalam orang macam ulat dahh kat stadiumm..perghhhhh... mcm2 bau ader..tahan tak tahan je la..seb baik laa dikurniakan ketinggian yang boleh jugaklaa nampak kepala2 org.. Alhamdulillah.so takder la sesak nafas mane..but still sesak jugakk.. (T-T)...

anywaysssss... korang tengok tak game bola malam tadi? rugiii aa tak tengok..tengok pentas drama kat padang woiii..mane nak dapat..tapi jalan citer...5 minit jer sakit..5 minit jer sakit.. pastu tumbang....pastu golek2 plakk.. pastu last skali MIGRAINE u olsssssssssssssss..hebattttttttt... clap clap clap clap.. no wonder laaa nape Aaron Aziz lari Malaysia nak carik makan berlakon..rupenyer ramai Singapurapura pandai berlakonnn.. owhhhhhhhhhhh..now i get it... :b

ok lah not just to blame the Singapore team only la.. just leave them with their talent which is not good footballer but ACTING! BBOOOOOoOoooOOOOOoooOO!!! but Malaysia team HARIMAU MALAYA alsooo main macam hampehh...

Oh My Goodd.. i just dont know what to say...the 1st half tu.... sakit jantung ok tgk dorang main.. stress giler.. defend tah kemane2.. ball control sangat teruk!!!! tendang sket dh p kat "actor" sane...pass sanee..ehhhh ke kaki lawan peginyeeee.... wuttaa?? seriously..wuttaaaa???? 2nd half takyah cakap laa..berapa bakul carutan dorang dpt from penyokong tak tau laa..especially player no 4 and 14!!!! wutta hell were you doing there??? ggrrrr..seriously ggrrrrrr.... then nak abes2 tu baru la 14 kluar..patutnyerr 10 minit awal tu dah suh kuar dah..... ppffttttt...

time dah masuk 1-0 mmg giler smgt la sumer..nyanyi2.... dah start masuk goal lg satu dr pelakon terhebat... sumer dah statr mencarut balik...ngahhaaha... senang2 jer dorang leh bolos defends... haishhh...

Nasib baik ader our HERO MALAYA... KHAIRUL FAHMI... tanpaa dier..i rase dah 5-0 dahhhh Malaysia keneeeeeeee.... eisk eisk.. defend asyik bocorrrrr jerrr..haishhh.. teruk teruk..dah laa defend cenggitu..pastu banyak plakkkk game stop sebab kene tgk teater atas padang.. wutta?? sikit2 stop sikit2 stop..tak ke korang bohsan kan tgk? nak je pijakkk muke goalkeeper spore tu.. "ooo ko migrain kee??brape kali ko nak sakit nie??? meh sini aku pijak2 kasi elokk terusssss...." patut bagi kad kuning tu dr awal2 lagik..so takder laa spore player keje nak tergolek sakit kaki jer...

so for Singapore team.. are u proud of yourself?? seriously???? main kotor cenggitu..orang lain pon buat gak lakonan atas padang....tapi takder laaaa tiap 5 minittt baiiii!!!!




7 comments:

RinnAzrinah said...

kan?...
hubby kate.. 2nd half tuh striker da cantik da.. tp defend kite plak hampeh... isk..isk..isk.. kalo x de apex ngan safee sali ntah.... c aidil plak... baru main jap je da kuar padang plak da... cedera blk..

akak tgk 1st half je.. pas tuh tido... tension tgk drama kat padang...

Pocket said...

heheh,
pocket tak tengok,
diorang belakon lebih yek?
dah tu nak wat camnee..
diorang punya la takut ngan kita,
diorang perlu buat taktik lain nak menang..

kita taktik la gak kan..

sawaNiLa.com said...

dah rasa tahap nak masuk tv pijak pijak muka singa-singa sarkas. berlakun je. menag with no pride dorang.

Madi @ Aed said...

smalam tak tengok sangat sebab geram~~~suke tengok KF je..huhu

sW33tdARLiNG said...

10 minit jer akak tengok, pastu sambung jahit lagi bagusss... dapat gak upah jahit baju.. hahahaha

Anonymous said...

once a loser is always a loser. singa dah gigit telinga rimau

smileyeisha said...

takdek rezeki rimau malam semalam...rimau kena asah taring lagik...but..memang serious..Singapore...berlakon! sangat!..geram tengok..memang buat hindustan atas padang! ate kat Singapore tak boleh nak buat tang nari nari lagu tuh...geram geram..kita tengok depa wat camne tuk next game..mampu ke nak propah atas padang lagik?