Tuesday, December 23, 2008

Aaaaa Taipinggg!!!

After wedding....kitorang pi jalan2 ler sekitar Taiping..bukaannn SELALU kan pi Taiping niee.... haaa destinasi..of course laa Taman Tasik Taiping.... sape gi Taiping..tak pi siniii... eishh rugi laaa.... i sukeee laa kat sinii... scenery dier sangat sangat sangattttt meletoppsss... nak outing for outdoor shooting sangat terbaikk laa kay.....nak datingg lagikk terbaikkk..opss...

aaaaa romantika de' amourrrrr gituh....hikss...

lawaaa takk?? cakap laa laawaaa..i tangkap gune cameraphone jer nie..chewwaah...hiks..

tandas awam dier yang sangat laaaaa "TAK BERSIH, TAK MENAWAN LANGSUNG DAN TAK WANGI" (TB.TML.TW)... haaaaa...cam ciii bau toilet dierk...kotor giloss...satu tandas jer lak tuh leh gunee...eishhh harappp jer berbayorr...........yek yekkkk....nak "keluar" teruss "masuk" balik kay...eeeeeeeeeee..yeks...

kitorang melepak kat kedai minum kt tepi tasik nie....kat tempat nak menyewa bot aper bagai tuh kan...kalo org2 dulu dating kat kat tasik main benda kayuh2 lam tasik kan..haaa kat sini aderr...uishh kalo dating mengayuh basah2 ketiak pecer??? ponekk la nak ngayuh keliling tasik kan.....................tak kuasee....

rojak buah dier tak best....drinks dier biase jerk.. nasik goreng2 dier ok laaa..so~so.....dulu pernah gak gi layan Night Safari kt Zoo Taiping..laaaa nan adoo laaa binatangnyerr..sumee pon Pasif giloss..tidooo jer...heish...membazir jerk laa kann.....


8 comments:

ayu said...

taiping mmg mcm best pd nama je babe..
serius.. akak juga penah tetipu mcm yan.. hahahaha

chotz said...

mase chotz g taiping tu, x sempat la nk singgah sini.. tp we all mandi manda kat burmese pool.. dokek jo ngan tasik taiping...

FS said...

alahai cik adik..taiping tu best jer.orang yg tak familiar mmg la tatau tempat yg best..wa 16thn beb duk taiping.taman tasik tu tempat wa training kayak jer..slamberrr...

Yatie SawaNiLa said...

dah lama tak pi taiping.... bab toilet kotor yang potong stim nih

Diana-k said...

tipah tertipuuu kay..kihkihkih

Diana-k said...

ye kee?? Laaa kalo tauu..call chotz kannnn....

Diana-k said...

mmg potong abiisss kakkk....

ayu said...

taiping mmg mcm best pd nama je babe..\nserius.. akak juga penah tetipu mcm yan.. hahahaha