Wednesday, December 24, 2008

tak maluuu kah mukaaa koo????? (updated) hikhikhik

hahh......entry kali niee cam nak marah2 sket....cheewaahh.....ni nak citer nieee..... korangkann..kalo pinjammm barang orangg.....sanggup keeee nak claimm barang tuhh korang punyeee?? sangguuuppp?????? i tak sanggup and it never crossed my mind pon nak buat cenggitu..... eish eish eish.... kalo ader yang buat camtuhh...aaaaa reeendaahhhnyer laa air mukee ko kann...mane standard koo?? kat tapak kaki?? ehh??? yerr mungkinn..dah pinjam barang orang.....then tak reti nak pulang??? even u ader dendam ke..sakit hati ke dgn org tuh..dah nameee nyerrr BARANG ORANG... tak reti2 nak bg balik??

uiiisshhhh siapp demannnndd lagik tuh..!!nak wat system pertukaran barter koo...kalo tuan empunyer barang nak balik menatang tuh..dier kena belikan barang yang same..the brand new one takmooo 2nd hand lak tuh... pergghhhh..ko sape?? anak raja??? anak sultan??

owhh tidakk...ko anak govern. servant jugakk... (tapi mak ko tak nah ajar ehhh??) kay laaa kite tukar la ayat kurang sopan nie ehhhh since tak baik nak libatkan mak bapak kan......even mereka 2x5...kay kay.....tak baik salahkan dorang...dorang didik ko dgn baik nyer kan..mereka tak bersalah......kay laa...tukar ayat.... ko takder OTAK ke?? okey blehhh???? ahahhaa terlebih garang sudah......harta kerajaan bukan tok KO!!! harta kerajaan tuh dier kasik pinjam jerkk...tapi ko buat gheta sendiri?? eish eish eish..MISKIN sangat keee beb??? aaaaa meh meh...nak i tolong buatkan donation belikan barang tuh tok ko??? bleh bleh....meh...contact i... u kan ader my contact no kan........

sukee menganiaya orang ehh cik kakk?? ooo mesti ko ckp...."aku yang teraniaya ni krg tak duliks lak??" aiseyy...otakk letak kat pale..bukan kat bontot bebb.... blaja kat UNIVERSITY bukannn kat tadikaaa.... pon ke lembapp cenggini...adehhh... payah benor laa....

ader gak manusia begini yerrr.. eeee SANGAT TAK MALUUUUUU!!! maruah ko kat neeee kakk ooiittttt??? erghhhh dah laaa pinjam barang org... pastuh suh org tuh bagikkk lagik barangg kat ko kalo dier nak barang dier balik..ko gileee keee aper???? system mane ko blajaaa ehhh?? eish eish...i wonder laa..manusia cenggini ader kat dunia niee........

and YOU!! i dun see y u have to deal with this woman again.... hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......

moral of the story: pandai meminjam, pandai memakai, pandai-pandailah pulangkan... lu pikirr laa sendirii dik nonn.....

aaaaaaaaa....siapa makan cili terasa la pedasnyerrrrrrrrr..giituuuuuu....ni general kay..tak tuju kat sape2 pon...hahahhaahhahks

31 comments:

????????????????? said...

ello.....x baik ckp org cam 2...dah pekse ke napa dia x nak pulangkan balik mende tuh......

Kalo x de angin, masakan pokok bergoyang, x kan la dia wat rete dia sendiri kalo x de apa2 yg terjadi d sebaliknya........

Kalau kita marah kat org x baik kita libatkan mak bapak dia.......

Nurul said...

aish..pagi2 jgn marah2..
x puas ati sound direct je..br puas..hehe ;)

Mayang Kelapa said...

haramakkkk saper nih aku ke...???

Diana-k said...

yer time kasih...

Diana-k said...

aaaaaaa...tu la kan...

Diana-k said...

hiks..... marahnyer malam tadik..

Diana-k said...

haaa kak sid amik barang ape kak sid?? akkaakakkaa

Munirah Abd said...

mmg xsuka org yg pandai pinjam..tp xreti2x nak pulang..rase cam nak gigit2x je tinga org tu...\n

lily lotus said...

cool down sis..Allah uji sikit jer tu..hehe..yg penting jgn get along with that kind of person lagi yer..take care ;)

witty angel said...

sabar2...tapi sound direct je org camni..uhu

umimia said...

uishhhh...garang oooo minah ni..huhuhuhuhu..\n\n

5, 6, 7, alpha, bravo, charlie, november, october... said...

adoyai... rileks le sayang oit... wa dah padam api tu semalam... jgn le nyalakan balik...

pegawai said...

lek aaa...........\nlek aaa...........\nlek jerrrrrrrr

chotz said...

waaaaa!!! cik DK (bukan dato\' k ekk) da mengamukksss!!! *garang sehh kamu... takoot!!*

LilRED said...

hari tu aku tgk komen box ni kat page chotz...\nni kat page ko plak...\nnak weyh!!!!\nnak komen box ni gak!!!\ntak kire... ajar la....\n\neh... cop.. aku tak reti pinjam brg org\nnak beli sendiri

Diana-k said...

aaaaaaaaaaaa.......alaa nyala kat sini jerk..kalo ader org lain panass....aaaaaaa saper makan cili terase laa.....

Diana-k said...

aaaaaaaa relax dah...

Diana-k said...

harkss....ngamuk light2 jer nie chotzzz....

Diana-k said...

mmuuahahhahaa......ko jeles tak weh? aku leh reply comment org kt bawah comment org jer wehh....mmuahahah..kasi ko jeles lame sket kkkk!!!..khikhhkhhkhikih

Diana-k said...

gigit ehhh?? saye raseee tak tau nak rase apee...ahahahhaa

Diana-k said...

tuh laa..amiinn..mintak2 juh2 kan laa kannn....

Diana-k said...

huks......org cenggini takleh nak sound direct kak...tak paham jugak kot nanti....

Diana-k said...

garang sket2 jerk..kihkhikih

Diana-k said...

btw kak rose...auuwww gambarrr...kihkihkhi...

Anonymous said...

yes absolutely correct! kalo x puas hati why not face to face aje dgn org tu diana...libat-libatkan mak bapak ni agak tak sopan la lagi dengan imej diana tu...x respect langsung...be professional k...

Diana-k said...

haah laa...SOORRRY laa kan...tak baikk involvekan mak bapak..NOTED!!...\n\nbiaser laa tgh marah.....ikutkan perasaan....aikk anonymous kah?? asal tak guna name sendiriikk??? jeng jeng jeng....

ayu said...

kalau akak comment.. harus pedas.. so, meh akak comment live kat yan lah nanti.. eh! bukan dh ker semalam? muahahahhaa!!!!

Diana-k said...

hak hak...psssttttt..psstttt......kepedasann...harksss...

-lea- said...

salam diana... i bkn nak bz body.. but i terus terang kat sini.. respect u lah.. kalah azwan ali... ahakzzz...\nonly allah yg maha mengetahui, tau ape sebenarnyer terjadi... seelok2nyer sesame islam kite saling menasihati.. bukan dgn care menyumpah2 nieh..\ni pray to god utk tabahkan lagi hati kepada sesape yg berkenaan dan memerlukan ketabahan...\nto u miss diana... slamat berbahagia :D

Diana-k said...

haah kan..saling menasihati... aaakk azwan ali? mungkin secare penulisan jer kot..hiks..... yer laa time kasih lah diatas nasihat cik LEA yer? kkkkkkkkkk.....noted! :) happy holiday to u.....

Mrs Taj said...

tampar je dia tu...dia tak sodar kot tu brg pnjm...